Wie ben ik?

Ik ben Joey, Ik ben op dit moment 20 jaar oud, Ik zoek al sinds ik klein was naar oog vondsten maar met weinig succes, Ik ben in Enschede geboren en ben later naar Almelo verhuisd.  Hier ben ik op 14 jarige leeftijd gaan sparen voor een goede detector, Nadat Aveleijn (Zorginstelling) er geld bij had gelegd kon ik eindelijk een detector kopen!  Dit werd een Tesoro Compadre, Later heb ik mijn netwerk kunnen uitbreiden via het muntenbodemvondsten forum. Hier heb ik goede vrienden leren kennen en ga nog wel eens weg naar het buitenland om te zoeken of helemaal naar het hoge noorden van Nederland naar de Friesche klei! Na 5 jaar veel te hebben opgegraven ging ik (na het uitleven van de Tesoro) over op XP Het zou een XP Goldmaxx power V4 worden,

Ik hoop de hobby nog lang te kunnen beoefenen en ook dat het nog heel lang legaal blijft.

Verder heb ik 2 hand tamme vogels  en heb daar ook een website voor zie: https://www.papegaaienenparkieten.nl . Hieronder wat foto’s van mij. Niet allemaal uit Almelo maar dan weet je iig wie je voor je neus hebt:

Hieronder zat ik in Friesland  nabij de kust en heb ik een short cross penny gevonden


 

Vondst van een handgranaat (Foto is gemaakt door de politie en is netjes opgeruimd)  (Nabij het Twente kanaal)


Akker nabij Urenco


Nijreesbos


Zoekdag Coinhunters Company


Een afgraving op een bouwterrein: