Altijd rotzooi meenemen

Ik neem altijd de rotzooi mee wat ik vind en laat dit niet slingeren op de velden. Als ik iets niet meekrijg zoals een melkbus laat ik dit liggen en zet dit tegen een boom aan of langs de weg zodat een oud ijzer handelaar het kan oppikken. Als ik op een grasveld zoek of op een speelveldje steek ik de gaatjes netjes af en maak het op de juiste manier dicht. Hieronder kun je zien wat ik zoal meeneem aan rotzooi.  Let wel op. Ik ben geen milieu werker! Dus ik ga niet ieder stukje plastic of steen meenemen.

 

Daarnaast maak ik de gaten ALTIJD  dicht zodat er geen gekke dingen gebeuren en het altijd weer aangroeit zoals het was.


Zoekers die de gaten niet dichtmaken verzieken letterlijk en figuurlijk de Hobby:  (Locatie: Nijrees bos OP de V1 Basis “Archeologisch monument”)


Wij nemen Alles mee:


Half jaartje rotzooi graven: